Home   Email  

 

 

Home
boek abc sportvissen
Basistechnieken
Vistechnieken
Vissen op ...
Droomvissen
Visreizen
Vissport - Links
Prive
Adverteren ?
tweedehands
VISSTEKKEN

 

 

Privé
 

Persoonlijke Records  Persoonlijk Materiaal Mezelf

Iets over mezelf
 

Mezelf kan ik omschrijven als een allround sportvisser, waarbij afhankelijk van jaar tot jaar of van maand tot maand een of andere viswijze meer of minder primeert. Ik heb zeker niet de intentie van meer te weten of de gemiddelde sportvisser, maar door de jaren weet ik een ding zeker:

Hoe meer men vist, Hoe meer men vangt !

En dat niet alleen omdat je meer ervaring krijgt en daardoor beter vist, maar omdat je dan gewoon meer kans maakt om juist die dagen te treffen waarop alles kan en lukt.
 

Het ontstaan/Het doel 
 

In het begin was het mijn bedoeling om van die publicaties en artikels waar ik iets aan had een naslagwerk te maken waar ikzelf in de eerste plaats kon op terugblikken.
Wat begon als een notitieboekje is uiteindelijk uitgegroeid tot een naslagwerk. Daarom besloot ik om dit ook te delen met andere sportvisfanaten doormiddel van deze site en ook een boek in 3 delen. Samen goed voor meer dan 1000 blz A4.
Het is immers leuk als ook anderen, waaronder u die dit leest, er ook iets aan heeft. Heb je zelf over een artikel of onderwerp een eigen mening, ook ik wil graag nog bijleren. Stuur me dit door per mail en waarschijnlijk zie je het vervolgens  in een artikel enkele tijd later op de site terug.

De Inhoud  
 

Het spreekt vanzelf dat deze site een neverending story is. Ik weet dan ook de datum waarop ik dit begon 03/05/2005, maar niet het einde. Het is mijn bedoeling dat alles wat met sportvissen te maken heeft hier aan bod komt, samen met mijn soms eigenzinnige mening. Verder wens ik je veel plezier met het doorsnuffelen van deze site waar er altijd wel iets nieuw te vinden is, en anders is er nog steeds de terug button.

 

Klik hier voor een video van mijn hengelsport overzicht door de jaren heen :
https://youtu.be/4_I5iw9-ZP8

 

 

Copyright © 2006 Noyelle Frans. Alle rechten voorbehouden.